سؤال مهم جدا سن ال 40 ده مناسب لشغل السكرتارية ؟ يعنى لو واحدة ف السن ده وعايزة تشتغل فى مجال السكرتارية او خدمة عملاء ليه صعب تلاقى شغل ؟

تم إضافة السؤال من قبل basma hafez
تاريخ النشر: 2014/08/20
hossam azzam
من قبل hossam azzam , Fast food restaurant,s manager. , alexandria-egypt

وايه المانع ؟؟؟؟؟

الرزق ياتى فقط من عند الله

فقط قومى بكل التعديلات الازمه والهامه على شخصيتك المهنيه و وفقا للاحتياجات سوق العمل الحاليه بمجال السكرتاريه

واتجهى بالدعاء لله الرزاق و باذن الله تعالى سوف تحصلين على عمل مناسب لقدراتك ومهاراتك و رغباتك ايضا

السن عمره ما كان عائق فى اى مجال عمل طالما الخبره والكفاءه و المؤهلات العلميه موجوده

أنا لا أتفق مع الجواب من السيد سلام

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

لإذا كان حجم الخبرة يتناسب مع السن سوف يجد الإنسان مايناسبه سنا وخبرة