In which season will summer/monsoon cooling tower perform well in India?

تم إضافة السؤال من قبل kalpesh patil
تاريخ النشر: 2016/05/22
Khalid Bin Muhammad khalid
من قبل Khalid Bin Muhammad khalid , Head of Facilities and utilities , Kia lucky Moter PvT Limited

Cooling towers depends on wet bulb temperature .When wet bulb temperature low cooling water temperature low or more easy to understand " when humidity is low evaporation rate is high and the cooling water temperature is low.