What's the impact of the Arab spring revolutions on the region's economies? ما تأثير ثورات الربيع العربي على اقتصاديات المنطقة؟

تم إضافة السؤال من قبل amr ahmed elsayed , Marketing & PR Manager , United Arab Company For Real Estate & Tourism Marketing
تاريخ النشر: 2013/06/24
AJESH JAYAKUMAR PADMAKUMARI
من قبل AJESH JAYAKUMAR PADMAKUMARI , HR EXECUTIVE , FIRSTRING LTD

emerging the new challenges and fracture lines even the creation of new geopolitical realities which will shape international and regional relations for the foreseeable future.