ايهما افضل بالنسبه لك ؟ ان تبيع عن طريق التليفون ام عن طريق المقابله الشخصيه ؟

تم إضافة السؤال من قبل khalid al-shayeb , broker insurance , broker insurance
تاريخ النشر: 2014/09/14

المقابله  الشخصيه ستوضح طبع وشخصية المشتري اكثر من خلال تعابير جسده اثناء الشراء وان كان مهتما ام لا لعملية الشراء

Elsayed Nasr Abdelmaksoud
من قبل Elsayed Nasr Abdelmaksoud , Extension Engineer - Hydroponic Greenhouses , Abu Dhabi Farmers Services Centre

اعتقد ان المقابله الشخصية اقوي في عملية البيع

محمد المهدى
من قبل محمد المهدى , مسوق أسواق وجمله كبار عملاء , الريشه الذهبيه

التليفون لتحديد موعد للمقابله الشخصيه ومن خلال المقابله تتم الصفقه

abdallah fathy
من قبل abdallah fathy , مندوب دعايه , هاي كير

المقابله الشخصيه وجها لوجه ف البدايه حتي نصل لحل مقنع

Mahmoud Elsakka
من قبل Mahmoud Elsakka , مبيعات , arma

هناك بعض العملاء يجب ان تبيع لهم بالمقابله الشخصية وهناك نوع اخر يمكن ان تبيع لهم بالتليفون فتحديد الطريقه بناء على الموقف ولكن انا شخصيا اعتقد ان الطريقة تحدد بناء على دراسة جيدة لشخصية العميل وافضل المقابله الشخصية ووضعية جلسات رجال الاعمال عند البيع

نبيل قايد فرج قايد البرطي
من قبل نبيل قايد فرج قايد البرطي , Marketing Manager , Dubai Modern Industry

الطريقتين مهمه جدا و اكثرالطرق التي مارستها و  من خلالها نجحت في  استقطاب عملاء جدد  و توثيق العلاقة معهم تمت من خلال اولا المقابلة الشخصية  للمرة الاولي و من ثم المتابعة المستمرة من خلال  التواصل بالهاتف .و هذا من تجاربي  الشخصية .

محمدعبد العزيز محمود حسن
من قبل محمدعبد العزيز محمود حسن , مبيعات , سنتر

فى تللك الاحوال الابد من القابله الشخصيه والموبيل وسيله لتسهيل الجراءت فى الشغل

محمد مختار محمد حسين مختار المصري
من قبل محمد مختار محمد حسين مختار المصري , الاداره والاشراف , الروضه للمقاولات

عن طريق المقابله الشخصيه للتوضيح اكثر بكثير من التليفون

المقابل الشخصية أكيد أحسن  وتقدم اقتراحات للزبون ويمكن تعطيه اقتراحات أحسن وافضل

فهمى فهمى حسن
من قبل فهمى فهمى حسن , مشرف بيع , شركة ابن سينا فارما لتوزيع الادوية

لاشك ان المقابلة الشخصية للعميل القديم و الجديد ولكن التليفون ميزته في حاجة لو انا عندي ضغط شغل كتير ومش هقدر اروح للعميل وعاوز الاوردو فالتليفون هو الحل بس المقابلة الشخصية طبعا بتزود البيع لان لما بتكون عند العميل لما بتبيع ما بتيعش من خلال كلامك بس بتبيع بحاجات كتير مثلا في حاجة اسمها لغة الجسد اللي هي طريقة في الكلام الابتسامة و علامات وجهك حاجات كتير + ملاحظة اصنافك على الرفوف