Treating revenue expenditure as capital expenditure is a case of ____ ____ ?

A. fraudB. misappropriation of cash.C. misappropriation of goods.D. manipulation of accounts

E. Non of the above

تم إضافة السؤال من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.
تاريخ النشر: 2015/01/15
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

Answer option (D)  >>>>>    { manipulation of accounts}

Ahmed kandil
من قبل Ahmed kandil , Cost Controller , Battour Holding Cpompany

answer is d

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The correct answer is E

Roy Aviles
من قبل Roy Aviles , Senior Accountant , Bab Ishtar Group WLL

Answer is B. Revenue expenditures are amount of money spend immediately while Capital expeditures is for long-term asset. So, if you spent them other way around, it is so called misappropriation.

Muhammad Naveed
من قبل Muhammad Naveed , Accounts Receivable Executive & Sales Coordination , MB FEEDS

D

Dennis Azarcon
من قبل Dennis Azarcon , Financial Controller , Kingspan Insulation LLC

A & D

Basit Ali
من قبل Basit Ali , Director of Engineering , Laverda Suites & Villas / Blue Bay Resorts

Option D

imran Noor -
من قبل imran Noor - , Audit Officer , Auditor General of Pakistan

Option (D). However, manipulation may be erroneous or fraudulent.

Salah Othman Yousef Alshambaati
من قبل Salah Othman Yousef Alshambaati , مدير ادارة الحسابات , شركة انفال الجديدة للتجارة والمقاولات

E