What is called as separate division for a major product or a product line/ market in a multi product / multi business organization:::?

(A) Strategic Business Unit

(B) Sister Business Unit

(C) Same Business Unit

(D) Specific Business Unit

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Asim Nehal , M Asim Nehal & Co , Chartered Accountants
تاريخ النشر: 2015/08/13
Mehboob Ali Laghari
من قبل Mehboob Ali Laghari , Social Mobilization Team Incharge , TRDP-European Union

Strategic Business Unit (SBU)

(A) Strategic Business Unit.............................................................

Sohail Lone
من قبل Sohail Lone , Assistant Manager Audit , Deloitte - United Arab Emirates

A strategic Business Unit.In organizations each functional or departmental level is seen strategic business unit(SBU's) .There should clear chain of command ,communication,resources allocated to each SBU

Hariharan Pathmanathan
من قبل Hariharan Pathmanathan , Senior Financial Accountant/Analyst , Shanfari & Partners Co. LLC

A. Strategic Business Unit is the correct answer

Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

The correct answer is option (A) SBU-Strategic Business Unit's

Hossam Mohamed
من قبل Hossam Mohamed , Senior Accountant , Allied Arab Assurance Brokerage

Answer is (A) Strategic Business Unit

Ahmer Zamir
من قبل Ahmer Zamir , Consultant , Saleem Associates & Co

The correct option is A) Strategic Business Unit

Anas Bin jahid
من قبل Anas Bin jahid , Medical promotion officer , Globe pharmaceuticals ltd.bangladesh

correct is specific busines unit...

Imdad Hussain Rajput
من قبل Imdad Hussain Rajput , Assistant Sales Manager , Forego

My answer Strategic business Unit

Sayed Rubab Sayed
من قبل Sayed Rubab Sayed , Finance Officer , The Next

A is my option of answer............................