Compaq Computer Corporation determined at what price they had to sell a computer for it to appeal to its target market?

It then designed a computer with the cost structure to meet the targeted price. This is called ?

a) a non-price position

b) partial cost recovery

c) social price

d) target costing

e) a break-even analysis

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/12
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> d) target costing

Hani Sharkas
من قبل Hani Sharkas , Lead Mechanical Engineer , Department of Technical Services

The answer is d............

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

Option " D "                          .

khaled elkholy
من قبل khaled elkholy , HR MANAGER , misk for import & export

Agree with d...................

محمد الشاذلي محمود
من قبل محمد الشاذلي محمود , Head of sector , Armed Forces

Answer ( D ) Target costing................

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

d) target costing >>>>>>>>>>>>>>>>

Nasir Hussain
من قبل Nasir Hussain , Sales And Marketing Manager , Pakistan Pharmaceutical Products Pvt. Ltd.

d) target costing ............................................................................

Yaqoub Alomar
من قبل Yaqoub Alomar , Civil Engineer , Al-Zubeir municipality

d) target costing

***********************