I am working as a Mechanical engineer in oli & Gas industry. also work in Refinery products. total experience 8 year's. ANY JOB FOR ME IN DUBAI?

تم إضافة السؤال من قبل Ali Haider Zaidi , Mechanical Engineer , LARSEN & TOUBRO
تاريخ النشر: 2016/01/20
Ahmed Hamdy Hamed  Abd Elrahman
من قبل Ahmed Hamdy Hamed Abd Elrahman , Control room and PTW/LOTO Engineer , Arabian power company

I will Call you in nearest time If any Vacancy for your qualification.

Thank you for your cooperative spirit