هل أصحاب الشركات يفضلن الشاب الصغير عن فوق سن الآربعين مع العلم ان صاحب فوق الآربعين محنك ومدرك لمدي خطورة الحرص علي الشركة والنهوض بها ؟

الرجاء الآهتمام بأصحاب الخبرة والعقول المفكرة في التطوير

تم إضافة السؤال من قبل رفعت بدوي بدوي السيد , مسئول مبيعات حتي مدير مبيعات , شركة رمث المحدودة
تاريخ النشر: 2013/12/27
bassam sabbagh
من قبل bassam sabbagh , المشرف و المسؤول الفنّيّ , مديريّة صحّة اللاذقيّة-شعبة اللايشمانيا و الصّحّة البيئيّة

من المفترض أن يختار أصحاب الشّركات من يتمتّع بالخبرة قبل كلّ شيء

mina shohdy
من قبل mina shohdy , manger , jumpini baby's wear

الحماس والاصرار اهم ميزة ممكن صاحب العمل يبصلها لان لو عندك الخبرة بس معندكش اصرار مش هيستفاد بيك

ولذلك هو بيميل للشاب اللى عندة الحماس والاصرار حتى لو معندوش خبرة بس اصرارة هيخلية يمتلكها

لان ف النهاية اللى بيكسب العنيد مش الذكى