As a business developer, have you ever secretly ordered a product from your company in order to evaluate your business?

تم إضافة السؤال من قبل Ghada Sameer , Project Manager and media executive , CQA
تاريخ النشر: 2014/04/09
Abdul Samad Nadeem Malik
من قبل Abdul Samad Nadeem Malik , Business Support Officer , Thimar Al Jazirah - 3M ESPE

Yes because our orders depneds on last year evaluated stock report.