اختر الاجابة الصحيحة: تمر المحاسبة بمراحل هي أ-المدخلات ب-المخرجات ج-التشغيل و-كل ماسبق ز-لاشيء مما سبق؟

تم إضافة السؤال من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية
تاريخ النشر: 2014/05/29
hany khaled
من قبل hany khaled , Senior Accountant , Can for Manufacturing and Filling Cans

كل ماسبق

لاننا بناخد معلومات عادية زى فاتورة المشتريات مثلا واللى تعتبر مدخلات

نقوم نعملها تشغيل عن طريق عمل القيد الخاص بيها وبعدين الطرف المدين والطرف الدائن كل منهم بيسمع فى حساب

بينتج عن عملية التشغيل معلومات وهى المخرجات

Mohamed Abo Bakr
من قبل Mohamed Abo Bakr , Accountant , Shaban Ismael Trading Company

الاجاية :- كل ما سبق

ولكن بالاضافة الى عملية رابعة وهو (التغدية العكسية )

محمد ابراهيم حسين الجميلي
من قبل محمد ابراهيم حسين الجميلي , معاون مدير حسابات , مستشفى الشرقاط العام

الاجابة هي ( و )

Hussein Ibrahim
من قبل Hussein Ibrahim , Dammam Branch Manager , Abuljadayel Beverages Inc ,

مدخلات - تشغيل - مخرجات و يسمى هذا شكل النظام

ahmed moawad
من قبل ahmed moawad , محاسب , المركز الاستشارى للمحاسبة و المراجعة

و-كل ماسبق

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

و _ كل ما سبق