فى المنافسه العاليه جدا فى فرص عمل المهندسين فى الامارات .. إيه اللى أركز عليه عشان أشتغل فى مكان كويس؟

لو عاوز اسافر وادور ع شغل ف الامارات .. فرصتنا متاحه كحديثي تخرج؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mohmamd Fouad Sobieh , Social Media Specialist , AlQaed For Travel and Tourism
تاريخ النشر: 2017/06/28
hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

شكرا على الدعوة

انا انصحك بالتواصل مع مكاتب التوظيف في بلدك فهم لديهم خبرة حيث انهم اعلم بوجود فرص او لا هناك

والدخول على مواقع التوظيف وسؤال الاصدقاء الذي يعملون في البلد منذ سنوات كثيرة فسوف تجد الاجابة عندهم

مع تمنياتي لك بالتوفيقِ