How can you match the skills of 5years Production Manager experience to 20 years as production Supervisor in Food and Beverage Manufacturing?

تم إضافة السؤال من قبل Sylvester Igunbor , Packaging Manager , Tolaram Africa Enterprises
تاريخ النشر: 2018/12/21
dalal alharbi
من قبل dalal alharbi

I apologize for the answer, I do not know the answer to this question, I leave the answer to the experts .